«Jeg er stolt over at andre mennesker ser at jeg jobber hardt , hjelper meg og at jeg kjemper meg igjennom mine utfordringer.»
«Jeg er stolt over at andre mennesker ser at jeg jobber hardt , hjelper meg og at jeg kjemper meg igjennom mine utfordringer.»

HENRIK WILHELM WILHELMSEN, artist.

Min oppvekst har vært preget av traumatiske episoder. Jeg har i mange år jobbet hardt for å bli frisk psykisk. Kunst-terapi, en til en terapi, gruppeterapi og angstmestringskurs har hjulpet meg til å legge seksuelle overgrep, vold og omsorgssvikt bak meg.

Å kombinere studier med det å bearbeide blant annet traumer hos psykologer har vært grusomt hardt. For min del har blant annet kunst-terapi derfor vært helt avgjørende for min tilfriskningsprosess. I dag er jeg utdannet innenfor både klassisk og rytmisk utøvende musikk.

Til tross for at både psykodynamisk angstlidelse og PTSD fortsatt påvirker meg, har jeg i samarbeide med profesjonelle aktører innen film, dans og musikk, laget EP`n «Trauma» med tilhørende musikkfilm. «Trauma» tar utgangspunkt i min traumatiske fortid og hvordan mine psykiske lidelser påvirker meg, og menneskene rundt meg. Jeg er stolt over at andre mennesker ser at jeg jobber hardt , hjelper meg og at jeg kjemper meg igjennom mine utfordringer.